Помагало – за учителите!

Публикуван от: yankoov
на 22.07.2011, в категория: нововъведения 1 коментара

Помагало – за учителите!

Помагало предоставя възможност на учителите да намерят свои ученици онлайн. И учениците могат да откриват тях вече много по-лесно.

 

Сайтът открива нова секция за учители, където всеки един преподавател може да открие ученици за частни уроци.

 

Нека не се заблуждаваме – съвременното образование е изключително натоварващо, както за учениците, така и за учителите. Огромни обеми от материал за преподаване, сбити в кратки срокове (допълнително съкратени от грипни ваканции), купища документации – всичко това пречи на преподавателите да обърнат достатъчно внимание на всеки ученик, според индивидуалните му потребности. От друга страна изискванията за прием във висшите учебни заведения стават все по-големи. Тук на помощ идват частните уроци. За да бъдат уверени в успеха си, учениците обикновено прибягват до частни уроци. Само така и според своите индивидуални потребности те могат да усвоят материяла достатъчно добре за да са сигурни за своето бъдеще във висшите учебни заведения у нас и в чужбина.

 

Помагало е решило да помогне учениците да намерят своя частен учител – бързо и лесно в любимия си сайт. Учителите пък, могат да се регистрират, че дават частни уроци и така по-лесно да намерят своите ученици.

 

Водени от желание да помагаме на българското образование ние отново ви даваме възможност да бъдете на ниво.

 

Как да се регистрирам като частен учител?

 

За да се регистрирате като частен учител в сайта, първо трябва да имате направена регистрация като потребител в сайта pomagalo.com

Ако нямате такава – можете да се регистрирате оттук http://www.pomagalo.com/?show=register&ref=home_clean

Ще Ви се отвори следната форма за регистрация, където трябва да попълните данните си.

 

Ако вече имате направена регистрация в сайта, влизате в профила си с потребителско име и парола  

 

и отидете на секцията “Частни учители”, за да се регистрирате като такъв.

 

Попълването на основната информация за профила Ви на частен учител е от особена важност. Тук попълвате информация за контакт с Вас – име, град, телефон, имейл, скайп – и каква е цената на уроците, които давате. Предложили сме минимална и максимална стойност, защото при индивидуалното обучение цената може да варира, така че посочете диапазона, в който се движи цената на Вашите уроци.  

 

Натискате бутончето “запази промените” и преминавате към следващата стъпка – образование.

Тук трябва да посочите завършеното образование, което имате – кой университет сте завършили, коя година и с каква специалност. Можете да добавите всички нива на образование, които имате.

 

При следващата стъпка – професионален опит посочвате какъв педагогически опит имате и къде сте преподавали.

 

В следващата стъпка – предмет на дейност трябва да посочите по какъв предмет можете да преподавате частни уроци и на кого – ученици, кандидат-гимназисти, кандидат-студенти...

 

На следващата стъпка – допълнителни квалификации можете да посочите всички допълнително придобити квалификации и умения, които имате, подпомагащи Ви в процеса на преподаване.

Тук можете да посочите и дали имате спечифични изисквания към обучаващите се – за провеждането на часовете, за мястото, за възможни отстъпки при обучение на повече хора и т.н.

В секцията допълнителна информация можете да добавите повече за начина на провеждане на уроците и цената им.

 

В секцията аватар можете да качите Ваша снимка, която да Ви представи пред бъдещите Ви ученици.

 

Можете да се върнете на всяка една от секциите ни и да поправите или допълните нещо за себе си като информация.

Пълен преглед на профила Ви можете да направите от секцията “Преглед” и да коригирате информацията, която сте въвели, ако се налага.

 

 

След като вече сте регистриран като частен учител, наш модератор ще се свърже с вас, за да потвърдите регистрацията си.

 

 

 

Коментари (1-10 от 1)
- написа на 02 дек 2011 ОТГОВОРИ
студент на 21 години от Пловдив , ПУ "Паисий Хилендарски"
От друга страна изискванията за прием във висшите учебни заведения стават все по-големи Хаха не ме разсмивайте, с всяка изминала година става все по-лесно да се влезе ... и материала в училище е "т... [целият коментар]